6. nacionalna konferenca o trajnostni mobilnosti

11. maja 2022

11.05.2022

09:00

Ljubljana, Austria Trend Hotel

Šesta nacionalna konferenca o trajnostni mobilnosti, bo potekala v sredo 11. maja 2022 v Austria Trend Hotelu, na Dunajski cesti 154 v Ljubljani, od 9:00 ure dalje.

Osrednja tema letošnje nacionalne konference je upravljanje mestne logistike. Na konferenci bodo predstavljene aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo pri prehodu na čisti promet, nove Nacionalne smernice za pripravo Načrta upravljanja mestne logistike, aktivnosti Pošte Slovenije na področju ozelenitve poštnih storitev in primeri dobre prakse na področju upravljanja mestne logistike.

V sklopu konference se lahko prijavite tudi na delavnico o Evropskem tednu mobilnosti 2022, z drugimi udeleženci in strokovnjaki na drugi delavnici razpravljate o izzivih in možnih rešitvah upravljanja mestne logistike ter si ogledate in preizkusite zelena dostavna vozila.

Konferenca je prednostno namenjena predstavnikom občin in večjih ustanov ter strokovnjakom, ki se ukvarjajo s področjema trajnostne mobilnosti in prostorskega načrtovanja. Udeležba na konferenci je brezplačna.

Prijavite se lahko najkasneje do 25. 4. 2022.

Loader