Vsi novičniki

FILTRIRAJ

Sedmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

3 kB

Sedmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo projekt Odprte ulice v Postojni, predlog celostne prometne strategije za koroško regijo, zeleno logistiko, omilitvene ukrepe ob sanaciji predora Golovec in jubilejno 20. izvedbo Evropskega tedna mobilnosti.

Šesti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

20 kB

Šesti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo prenovljeno platformo za trajnostno mobilnost, e-priročnik Odprta ulica, orodje za presojo kakovosti vsebine celostnih prometnih strategij, analizo sistemske ureditve vključevanja okoljskih vsebin v logistične procese in predstavitev omilitvenih ukrepov ob zaprtju Koroške ceste v Mariboru, kolesarsko strategijo v Podonavju. Za vas smo pripravili še jagodni izbor novic s področja trajnostne mobilnosti.

Peti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

7 kB

Peti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V novičniku se sprašujemo Zakaj ljudje potujejo tako, kot potujejo?, predstavljamo pilotno izdelavo regionalne CPS, ki poteka na Koroškem in predlog novega modela za povračilo stroškov prevoza na delo. Preberite si še, kako je potekala delavnica Upravljanje mestne logistike in kaj je novega na projektu “Izobraževanje za trajnostno mobilnost”.

Avtor fotografije: Nika Hölcl Praper, arhiv RRA Koroška

Prikazanih 3 od 7
Loader