Vsi novičniki

FILTRIRAJ

Deseti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

15 kB

Deseti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter druge aktivnosti s področja trajnostne mobilnosti

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo javni razpis za sofinanciranje aktivnosti letošnjega Evropskega tedna mobilnosti, novo pridobitev za šolarje v Mostu na Soči, izobraževanja na temo OCPS in CPN, zelene korake v Mestni občini Maribor, tovorna kolesa, izobraževalne videe na temo trajnostne mobilnosti in najbolj sveže nacionalne smernice.

Deveti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

7 kB

Deveti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter druge aktivnosti s področja trajnostne mobilnosti

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo nova komunikacijska gradiva na spletni strani sptm.si, rezultate dvotedenskega zaprtja Rudarske ceste v Velenju, zabavno ozaveščevalne video vsebine "Za manj kot dva je avto doma", omilitev avtomibilskega prometa na Lentu ter zasnovo mobilnosti kot storitve.

Osmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

4 kB

Osmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo kako z analizo zelene mestne logistike do pilotnih projektov (Piran in Nova Gorica), javni razpis za sofinanciranje priprave in izvedbe aktivnosti ETM 2022, prenovljen katalog aktivnosti ter primere dobrih praks občin.

Prikazanih 3 od 10
Loader