Vsi novičniki

FILTRIRAJ

Osmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

4 kB

Osmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo kako z analizo zelene mestne logistike do pilotnih projektov (Piran in Nova Gorica), javni razpis za sofinanciranje priprave in izvedbe aktivnosti ETM 2022, prenovljen katalog aktivnosti ter primere dobrih praks občin.

Sedmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

3 kB

Sedmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo projekt Odprte ulice v Postojni, predlog celostne prometne strategije za koroško regijo, zeleno logistiko, omilitvene ukrepe ob sanaciji predora Golovec in jubilejno 20. izvedbo Evropskega tedna mobilnosti.

Šesti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

20 kB

Šesti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo prenovljeno platformo za trajnostno mobilnost, e-priročnik Odprta ulica, orodje za presojo kakovosti vsebine celostnih prometnih strategij, analizo sistemske ureditve vključevanja okoljskih vsebin v logistične procese in predstavitev omilitvenih ukrepov ob zaprtju Koroške ceste v Mariboru, kolesarsko strategijo v Podonavju. Za vas smo pripravili še jagodni izbor novic s področja trajnostne mobilnosti.

Prikazanih 3 od 8
Loader