Vsi novičniki

FILTRIRAJ

Trinajsti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

8 kB

Trinajsti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE.

V tokratni izdaji novičnika predstavljamo delavnico za komuniciranje na družbenih omrežjih namenjeno občinam in učinkovitemu komuniciranju ukrepov Evropskega tedna mobilnosti, napovedujemo letošnjo pobudo Polni zagona kolesarimo v službo in kako bo Inštitut za politike prostora podprl občine pri obeščanju o ukrepih trajnostne mobilnosti. Predstavljamo izsledke srečanja delovne skupine za celostno prometno načrtovanje ter zelene smernice za logistiko v občinskih prostorskih načrtih. 

Dvanajsti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

2 kB

Dvanajsti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE.

V tokratni izdaji novičnika predstavljamo, kako so se letos izvajale aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti po kar 99 slovenskih občinah, jesensko pobudo Polni zagona kolesarimo v službo, kampanjo Za manj kot dva je avto doma,  koncepta mest kratkih poti in urbanega razvoja, povezanega z javnim potniškim  prometom, odgovarjamo na vprašanje zakaj širitev cest ne odpravi zastojev ter mariborske korake k trajnosti. 

Enajsti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

3 kB

Enajsti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter druge aktivnosti s področja trajnostne mobilnosti

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo temo letošnjega Evropskega tedna mobilnosti, v katerem je sodelovalo kar 99 občin, pobudo Polni zagona kolesarimo v službo, možnosti, da v hribe lahko odidete tudi z javnim prevozom ter kako so se z mestno logistiko spopadli v Piranu in jo obarvali zeleno.

Prikazanih 3 od 13
Loader