Vsi novičniki

FILTRIRAJ

Peti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

7 kB

Peti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V novičniku se sprašujemo Zakaj ljudje potujejo tako, kot potujejo?, predstavljamo pilotno izdelavo regionalne CPS, ki poteka na Koroškem in predlog novega modela za povračilo stroškov prevoza na delo. Preberite si še, kako je potekala delavnica Upravljanje mestne logistike in kaj je novega na projektu “Izobraževanje za trajnostno mobilnost”.

Avtor fotografije: Nika Hölcl Praper, arhiv RRA Koroška

Četrti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

11 kB

Četrti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v zgodnji jeseni odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

Prisotni smo bili na Evropskem tednu mobilnosti, za ljudi odprli Šolsko ulico v Škofji Loki, pisali nove smernice za pripravo občinskih celostnih prometnih strategij, se posvetovali o mobilnosti kot storitvi (MaaS) ter pripravili delavnico o Zeleni logistiki. Ministrstvo za infrastruktoro pa je s partnerji organiziralo izobraževanje o mikromobilnosti.

Tretji novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

6 kB

Objavljamo tretji novičnik s področja trajnostne mobilnosti. V njem predstavljamo novosti zadnjih treh mesecev, ki so se zgodile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

Pišemo o : Javni razpis za sofinanciranje »Priprava in izvedba aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti v letu 2020« , Slovenske občine želijo spodbujati hojo in kolesarjenje, Izvedba spletnih izobraževalnih dogodkov za občine in strokovno javnost, Električna dostavna kolesa v Ljubljani in na Ptuju, Projekt IDACS: celoviti podatki o polnilni infrastrukturi za električna vozila na enem mestu

Prikazanih 3 od 5
Loader