Pogoji uporabe

22. marca 2021

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.sptm.si, so last Ministrstva za okolje, podnebje in energijo in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja lastnika. 

Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na svojih spletnih straneh. 

Na svojih spletnih straneh bo Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo zbiralo elektronske naslove obiskovalcev za namene pošiljanja enovic. Pri tem se zavezuje, da bo varovala vse osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljala le za interno uporabo in jih ne bo posredovala drugim fizičnim in pravnim osebam.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, bo Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo uporabljalo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje zbranih podatkov.

Loader