Mobilnostni zajtrk: Skupaj do učinkovitih alternativ osebnemu avtomobilu

23. januarja 2023

31.01.2023

09:00

Kongresna dvorana, Kristalna palača, BTC, Ljubljana

31. januarja, bo v Kristalni palači BTC, v Ljubljani,  potekal mobilnostni zajtrk ob okrogli mizi, o možnostih povezovanja in učinkovitega sodelovanja med javnim potniškim prometom in novimi oblikami prevozov.

Skozi debato bodo strokovnjaki za trajnostno mobilnost, predstavniki Ministrstva za infrastrukturo, Ljubljanskega potniškega prometa in Slovenskih železnic-PP kot dveh osnovnih stebrov javnega potniškega prometa ter ponudniki novih oblik mobilnosti, kot so dinamični skupinski prevozi (GoOpti) in souporaba električnih vozil (Avantcar), iskali možnosti medsebojnih povezav v sistem, ki bi lahko omogočil, da bi vsakdanje poti lažje in bolj učinkovito opravljali brez osebnega avtomobila.

Dogodek je namenjen vsem, ki se ukvarjajo s področjem trajnostne mobilnosti. Prijave na dogodek so obvezne. Svojo udeležbo sporočite na e-naslov brina.medvescek@rralur.si čimprej, najkasneje do 27.1.2023.

VEČ O DOGODKU

Dogodek poteka pod okriljem projekta SmartMOVE: Pametne rešitve za trajnostno mobilnost, v sponzorskem sodelovanju z BTC d.d.

Loader