Polni zagona kolesarimo v službo

17. avgusta 2023

28.08.2023

07:00

Slovenija

Ste pripravljeni na novo izvedbo izziva?

Ponovno poženemo že 28. avgusta.

V prvi izvedbi izziva, ki je potekala letos spomladi, smo k trajnostni mobilnosti navdušili več kot 1200 kolesarjev iz 50 % slovenskih občin. Skupaj smo prekolesarili kar 107 tisoč kilometrov, kar je primerljivo s skoraj trikratnim obsegom ekvatorja. S tem smo privarčevali 17 ton CO2 ali toliko, kot ga v enem letu absorbira 336 odraslih dreves.

Med 28. avgustom in 6. oktobrom vas ponovno čakajo tedenski izzivi z možnostjo osvojitve odličnih nagrad in uvrstitve v glavni žreb, čaka vas tudi vaš »kolodar« z vsemi prekolesarjenimi kilometri, prihranjenimi izpusti in privarčevanim denarjem, tedenske novice iz sveta kolesarjenja in uporabni nasveti.

Več na polnizagona.si

Za delodajalce

Vas zanima, kako lahko prispevate k boljšemu zdravju in počutju vaših zaposlenih ter hkrati izboljšate učinkovitost vašega podjetja? Potem je izziv Polni zagona kolesarimo v službo prava rešitev za vas!

Kolesarji bodo lahko z registracijo označili tudi svojega delodajalca. Če želite spremljati skupno statistiko vaših sodelujočih zaposlenih, nam pišite na info@polnizagona.si, z veseljem vam bomo posredovali podatke. Podatki zaposlenih bodo anonimni. Več si lahko preberete na naši spletni strani polnizagona.si, pod razdelkom Kot delodajalec, kjer si lahko prenesete nagovor zaposlenim ter različne grafike, ki bodo spodbujale zaposlene k sodelovanju. Vabimo vas, da se nam pridružite.

Loader