Poletna šola BikeACCESS: Preveritev kolesarskih povezav za potrebe ranljivih skupin na izbranih primerih

23. maja 2024

Poletna šola BikeACCESS: Preveritev kolesarskih povezav za potrebe ranljivih skupin na izbranih primerih

Na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani, bo od 16. – 20. 9. 2024 potekalo izvajanje poletne šole BikeACCESS: PREVERITEV KOLESARSKIH POVEZAV ZA POTREBE RANLJIVIH SKUPIN NA IZBRANIH PRIMERIH, ki je namenjena študentom študijskih programov v povezavi z načrtovanjem in urejanjem prostora, trajnostno mobilnostjo, regionalnim planiranjem (arhitektura, urbanizem, krajinska arhitektura, geografija, geodezija, prostorsko načrtovanje, prometno inženirstvo, gradbeništvo, ekonomija, sociologija, idr.). Dobrodošli so študenti prve in druge bolonjske stopnje ali študenti enovitih magistrskih študijskih programov.

Namen poletne šole je pridobitev znanja o tem kako načrtovati varno in udobno kolesarsko infrastrukturo ter izboljšati pogoje za trajnostno mobilnost vseh obstoječih in potencialnih uporabnikov prostora. Poudarek bo na vključevanju ranljivih skupin v kolesarjenje ter na načrtovanju vključujoče kolesarske infrastrukture.

Poletna šola je za udeležence brezplačna, a številčno omejena. Vse informacije o lokaciji in poteku poletne šole ter povezava na prijavo je spodaj v priloženem letaku in na spletni strani:

https://www.fgg.uni-lj.si/mednarodna-poletna-sola-bikeaccess/

Poletna šola bo potekala v angleškem jeziku.

Loader