Ali projektiramo/gradimo kakovostno infrastrukturo za pešce in kolesarje?

12. septembra 2023

24.10.2023

08:30

Ljubljana

Ali na podlagi predpisov in smernic gradimo boljšo, kakovostnejšo infrastrukturo za uporabnike? Upoštevamo načela urbanizma pri načrtovanju?

Na enodnevni delavnici »Ali projektiramo/gradimo kakovostno infrastrukturo za pešce in kolesarje?« vam bodo avtorji Pravilnika in obeh smernic predstavili njihove izkušnje. Delavnica bo v torek, 24. oktober 2023 na lokaciji Ministrstva za okolje, podnebje in energijo, Langusova 4, Ljubljana.

Namenjena je projektantom prometne infrastrukture, mestnim urbanistom, državnim in lokalnim investitorjem in upravljalcem prometne infrastrukture, izvajalcem gradnje ter nadzornim inženirjem.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na delavnici dobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Skladno z odločitvijo komisije za izobraževanje Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije z dne 5. 6. 2023 člani ZAPS za udeležbo prejmejo 3 kreditne točke - sklop B (Teorija in referenčna praksa).

Prijava je možna do 3 delovne dni pred delavnico oz. do zapolnitve prostih mest. Število prijav je omejeno na 30.

Delavnica, organizirana v okviru projekta Mehki ukrepi trajnostne mobilnosti, ki jo sofinancira Evropska unija iz Kohezijskega sklada in Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo. Za udeležence je brezplačna.

PROGRAM

Loader