Aktivna mobilnost, dobro počutje, zdravje

4. aprila 2024

10.04.2024

09:30

na spletu

Aktivna mobilnost po vsakodnevnih opravkih je lahko del priporočene dnevne aktivnosti. Ugodno vpliva na naše počutje, spanje, spomin in zbranost, pripomore k boljši telesni pripravljenosti in dobri samopodobi.

Dogodek "AKTIVNA MOBILNOST, DOBRO POČUTJE, ZDRAVJE" je namenjen vsem, ki ste v katerikoli meri vključeni v akcije za spodbujanje telesne dejavnosti in aktivne mobilnosti v okviru različnih kampanj (npr. Evropski teden mobilnosti in Evropski teden športa preko katerih lahko uspešno vsebinsko dopolnjujemo, tematiziramo in ustvarjamo pogoje za spremembo življenjskih navad (tudi potovalnih).

Dogodek bo potekal v sredo, 10. aprila 2024 od 9.30 do 11:00 ure v AVK okolju.

Program.

Predavanja so namenjena nacionalnim koordinatorjem Evropskega tedna mobilnosti, koordinatorjem trajnostne mobilnosti na vzgojno izobraževalnih zavodih (predvsem tistih, ki ste aktivno vključeni v projekte Zavoda RS za šolstvo s področja trajnostne mobilnosti), koordinatorjem Zdravih mest, predstavnikom lokalnih društev bolnikov, športnim društvom, mladinskim centrom in društvom, društvom upokojencev, drugim strokovnim delavcem s področja promocije zdravja, kineziologinje in fizioterapije.

Avtor fotografije: Luka Vunduk

Loader