Bliža se 6. nacionalna konferenca o trajnostni mobilnosti. Prijave so že zaprte

9. maja 2022

Bliža se 6. nacionalna konferenca o trajnostni mobilnosti. Prijave so že zaprte

Osrednja tema letošnje nacionalne konference je upravljanje mestne logistike. Na konferenci bodo predstavljene aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo pri prehodu na čisti promet, nove Nacionalne smernice za pripravo Načrta upravljanja mestne logistike, aktivnosti Pošte Slovenije na področju ozelenitve poštnih storitev in primeri dobre prakse na področju upravljanja mestne logistike.

V sklopu konference se lahko prijavite tudi na delavnico o Evropskem tednu mobilnosti 2022, z drugimi udeleženci in strokovnjaki na drugi delavnici razpravljate o izzivih in možnih rešitvah upravljanja mestne logistike ter si ogledate in preizkusite zelena dostavna vozila.

Konferenca je prednostno namenjena predstavnikom občin in večjih ustanov ter strokovnjakom, ki se ukvarjajo s področjema trajnostne mobilnosti in prostorskega načrtovanja. Udeležba na konferenci je brezplačna.

Konferenca bo potekala v sredo 11. maja 2022 v Austria Trend Hotelu, na Dunajski cesti 154 v Ljubljani, od 9:00 ure dalje. Na dogodek se lahko prijavite najkasneje do 25. 4. 2022.

Loader