Pridružite se pobudi: Zadnji ugasne lučke

13. decembra 2022

Pridružite se pobudi: Zadnji ugasne lučke

Ugašanje prazničnih lučk čez noč? Sijajno tudi za vašo občino!

Vabimo občine, ki s konkretnimi dejanji prepoznavajo pomen družbene odgovornosti,  da se v letošnjem prazničnem času pridružite pobudi Zadnji ugasne lučke na podlagi projekta LIFE IP CARE4CLIMATE pod okriljem Ministrstva za okolje in prostor, ki spodbuja k sijajni novi navadi vse Slovenije – ugašanju prazničnih lučk čez noč. Povsod, kjer bi sicer gorele brez potrebe.

Vsako dejanje šteje – vsak lahko z ugašanjem lučk preprosto prispeva k prihranku električne energije, obenem pa tako vsi dolgoročno prispevamo k skupni odgovornejši rabi energije in naravnih virov. Tako lahko na spletnem mestu  s klikom lučke ugasnete tudi simbolno, mi pa prispevamo v dobrodelni namen.

UGASNITE LUČKE


Kako lahko sodelujete?
 
Najboljše pri tem je, da lahko spremembe soustvarjamo skupaj. Zato vas vabimo, da z deljenjem priloženih materialov podprete pobudo ter jo poljubno vključite v svojo interno ali eksterno komunikacijo – k vsakodnevni aktivaciji na delovnem mestu povabite svoje zaposlene ali pa idejo o pobudi širite prek družbenih omrežij.

PRILOŽENI MATERIALI

 

Hvala za vašo pripravljenost soustvarjati spremembe, da bo skupaj z drugimi premiki prihodnost za kanček svetlejša, saj imamo samo en planet.

.

 

 

Loader