7. nacionalna konferenca o celostnem prometnem načrtovanju

12. januarja 2023

01.03.2023

09:00

Hotel Thermana Park Laško, Laško

Rezervirajte termin za udeležbo na 7. nacionalni konferenci o celostnem prometnem načrtovanju, ki bo potekala v sredo, 1. marca 2023, v Hotelu Thermana Park Laško. 

Konferenca se je v preteklosti imenovala Nacionalna konferenca o trajnostni mobilnosti, letos je preimenovana skladno z novim Zakonom o celostnem prometnem načrtovanju.

Osrednja tema letošnje konference bo parkirna politika, ki jo bodo predstavili tuji in domači strokovnjaki. V interaktivnem delu konference bodo organizirane delavnice na temo parkirne politike, izvedbe ETM 2023 in aktivnosti, vezanih na Zakon o celostnem prometnem načrtovanju.

Konferenco organizira Ministrstvo za infrastrukturo skupaj z izvajalci nacionalnega projekta na temo parkirne politike. Prednostno je namenjena predstavnikom občin in večjih ustanov ter strokovnjakom, ki se ukvarjajo s celostnim načrtovanjem prometa ter s prostorskim načrtovanjem na lokalni in regionalni ravni.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Potekala bo v slovenskem in deloma angleškem jeziku.

Konferenca bo organizirana skladno z usmeritvami za izvedbo nizkoogljičnega dogodka in časovno prilagojena dostopu z vlakom. Podrobne informacije in prijavnica s programom bodo objavljeni v začetku februarja.

 

Več o dogodku sledi! 

Loader