VABILO NA KONFERENCO: Z uspešnimi praksami do podnebne nevtralnosti

22. aprila 2022

VABILO NA KONFERENCO: Z uspešnimi praksami do podnebne nevtralnosti

V organizaciji Ministrstva za okolje in prostor vabijo na mednarodno konferenco z naslovom: Z uspešnimi praksami do podnebne nevtralnosti. Predavanja, razprave in predstavitve bodo potekale v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE, in sicer v sredo, 8. junija 2022, v Austria Trend Hotel Ljubljana.

Spoznajte najnovejše trende s področij trajnostne mobilnosti, zelene preobrazbe stavb, trajnostne in podnebju prijazne rabe zemljišč (LULUCF) ter trajnostne gradnje in zelenega javnega naročanja. Povežite se z vodilnimi strokovnjaki na teh področjih
in izkoristite priložnost za sodelovanje v razpravah, ki bodo spodbudile razmišljanje in nas približale zastavljenim ciljem podnebne nevtralnosti. Konferenca, katere namen je izmenjava mnenj, predaja znanja in izkušenj, je namenjena strokovni javnosti, razvojnimi agencijam, predstavnikom občin, odločevalcem in tudi zainteresirani splošni javnosti. Posebnost srečanja pa je v popoldanskem času organiziran kolesarski ogled dobrih praks pod vodstvom Umanotere, Slovenske fundacije za trajnostni razvoj.

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Rok za registracijo je 31. maj 2022 oziroma do zapolnitve mest.

Prijava, program in opis predavateljev:

KLIK

Loader