Spletna mednarodna konferenca ‘’Dobre prakse na področju podnebnih in energetskih ukrepov občin – od oblikovanja do izvedbe’’

12. maja 2022

Spletna mednarodna konferenca ‘’Dobre prakse na področju podnebnih in energetskih ukrepov občin – od oblikovanja do izvedbe’’

Spoštovani,

vljudno vas vabim na mednarodno konferenco ‘’Dobre prakse na področju podnebnih in energetskih ukrepov občin – od oblikovanja do izvedbe’’, ki jo skupaj s partnerji organiziramo v okviru projekta LIFE Unify. 

Kraj: spletna konferenca prek platforme Zoom (povezavo dobite ob registraciji na dogodek) 
Čas: sreda, 25. 5. 2022, 10.00–12.30 uri

V prvem delu konference bodo predstavljene dobre prakse pri razvoju načrtov SECAP, pri čemer bo poudarek na dobrih praksah v kontekstu nezadostne institucionalne podpore ter omejenih zmogljivosti, finančnih virov in orodij, ki lahko občinam pomagajo pri oblikovanju, prilagajanju in krepitvi svojih podnebnih in energetskih ciljev. V drugem delu konference se bomo osredotočili na dobre prakse izvajanja ukrepov v okviru načrtov SECAP. Dogodek se bo zaključil z okroglo mizo, kjer bomo govorili o tem, kako pospešiti lokalne podnebne in energetske ukrepe. 
Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.

Obvezna je registracija preko tega obrazca. 

Dodatne informacije o dogodku najdete na tej povezavi

 

Konferenca bo potekala v okviru projekta LIFE UNIFY – Bringing the EU together on climate action (LIFE18 GIC / BE / 001190 LIFE UNIFY), ki je financiran iz evropskega programa LIFE.

Loader